Facebook Pixel

Alti-Ergo Arbejdsmåtte 650mm x 1000mm x 10mm beskytter knæ og led, især under langvarige aktiviteter. 

Alti-Ergo Arbejdsmåtte 650 x 1000 x 10mm

Alti-Ergo Arbejdsmåtte 650mm x 1000mm x 10mm beskytter knæ og led, især under langvarige aktiviteter. 

Varenummer (SKU): DR-ZKR-12370800
Fjernlager
540,00 kr. 432,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

Alti-Ergo Arbejdsmåtte 650 mm x 1000 mm x 10 mm beskytter knæ og led, især under langvarige aktiviteter. Den multifunktionelle måtte kan naturligvis også bruges som knæ- eller liggende beskyttelse. Beskyttelsesmåtterne kan også bruges som en materialevenlig arbejdsbænkstøtte til f.eks. slibning og montering. Den er ideel til arbejdsstationer på arbejdsbænke, drejebænke, båndsave osv. Nem rengøring af måtten og overfladen ved blot at fjerne den. På grund af den lave vægt er måtten meget fleksibel at lægge og de ydre kanter er afskåret.

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Varenummer: DR-ZKR-12370800

Alti-Ergo Arbejdsmåtte 650 x 1000 x 10mm

540.00 DKK