Topsælgere

Vi havde mange besøgende i 2017 til vores åbent hus arrangement. Derfor har vi besluttet at gentage arrangementet og nu med andre og flere aktiviteter til dig som trædrejer. Nedenfor kan du læse det endelige program. Det lyder til at mange vil ligge vejen forbi og af pladshensyn tør jeg derfor ikke arrangere flere demonstratorer.

I år holdes åbent hus den 7. og 8 september. Begge dage fra 10 til 17.

Michael Mühlhäuser: Kom og få en snak med Michael om Killinger drejebænke. Michael er direktør for Killinger som producerer drejebænke i høj kvalitet. Han drejer ikke på åbent hus dagene men kan svare på alle spørgsmål vedr. Killinger drejebænke.

Henri Kuntz: Henri drejer meget smukke og dekorerede dåser, skåle og vaser. Desuden meget tynde emner hvor det er nødvendigt med mange støttebriller som han i øvrigt selv fremstiller. Henri kommer fra Alsace og taler kun fransk. Vi sørger for oversættelse men Henri´s arbejde taler næsten for sig selv. Klik på linket nedenfor og se Henri Kuntz arbejde på hans egen hjemmeside.

 

Per Sepstrup: Per er efterhånden verdenskendt i Danmark og kan lave det hele. Vil til åbent hus koncentrere sig om at demonstrere slibning af drejeværktøjer.

Tormek: Det var meningen at Tormek skulle komme og demonstrere deres vådslibere og deres nye diamanthjul. Desværre har jeg fået afbud fra Tormek hvilket dog ikke vil afholde os for at demonstrere og vise Tormeks slibesystem og deres helt nye diamanthjul.

Der vil på dagen være gode tilbud, salg af brugt værktøj, salg af træ m. m.

Praktisk:

- Tilmelding er ikke nødvendig men får du tid så send gerne en mail alligevel hvor mange du/I kommer.

- Det koster ikke noget at deltage.

- Vi sætter telt op, sørger for borde og stole og for varm kaffe.