Topsælgere

Takket være det lave omdrejningstal på Tormeks vådslibere er de perfekte at anvende sammen med diamant slibeskiver eftersom der ingen varme opstår. Tormeks diamant slibeskiver er udviklet specielt til Tormeks vådslibesystem. Alle har en fantastisk sllidstyrke og en konstant slibe formåen, hvilket indebærer at de altid holder sig runde, plane og med samme diameter. Brugere som ofte sliber samme værktøj kan drage fordel af dette, da det både forenkler indstilling og slibning.

Diamant skiverne findes i 3 forskellige varianter: Grov, Fin og Ekstra Fin. Takket være den konstante form er det muligt at slibe visse værktøjer på skivens side. Slibning på siden er perfekt til mindre værktøjer så som knive, stemmejern, billedskærerjern og geifuss. Resultatet bliver en slibeæg med helt plan slibefas, i stedet for svag konkav.

Ved slibning på siden af diamantskiven anbefales det at anvende Multi holderen MB-100, sammen med den holder som er udviklet til dit specifikke værktøj. Både Multi holder og værktøjsholderne giver dig støtte og kontrol under hele slibningen.

0 anmeldelser
Model/varenr.: 21-602
2.500,00
( 2.000,00 )
0 anmeldelser
Model/varenr.: 21-603
2.500,00
( 2.000,00 )

Tilsæt altid rustbeskyttelseskoncentratet ACC-150 til vandet ved vådslibning for at forhindre rust på diamant skiven. Tilsæt 10 ml Koncentrat til 250 ml vand (4%). Det anbefales altid at anvende vand når du sliber på Tormeks diamantskiver, eftersom det både forlænger skivens levetid og giver en noget finere slibefas. Det er dog muligt at slibe uden vand, også.